Home | Contact
 
 
Nieuws
aarom een huurauto aantrekkelijk is «Terug
zondag 21 maart 2021 om 16:20 uur
 

We hebben lang niet allemaal elke dag een auto nodig en dat maakt het hebben van een auto een stuk minder aantrekkelijk. Je betaalt voor allerlei dingen: onderhoud, belasting, verzekeringen, parkeren, als je een eigen auto hebt. En wie niet dagelijks de auto pakt, heeft hem voor al dat geld voornamelijk voor de deur staan. Met een beetje pech niet eens direct voor de deur, omdat er niet genoeg parkeerruimte is. Dan is een huurauto een stuk aantrekkelijker.


Iedere keer precies wat je nodig hebt

Bovendien kun je bij een huurauto iedere keer kiezen wat je precies nodig hebt. De ene keer is dat vooral veel ruimte, omdat je gaat verhuizen of op vakantie gaat, bijvoorbeeld. De andere keer wil je een luxe auto huren omdat je een spetterende entree wil maken bij een feestje of evenement. En uiteindelijk kost het minder om af en toe een auto te huren dan een auto in bezit te hebben. Tenzij je dus dagelijks echt de auto nodig hebt, bijvoorbeeld wanneer je ermee naar je werk moet rijden. 


Alleen de voordelen

Een auto huren kan dus uitkomst bieden. Je hebt niet de lasten van het hebben van een auto, maar wel de voordelen van het gebruik kunnen maken van een auto. Vaak kun je auto’s filteren bij verhuurders op allerlei wensen en eisen voor je huurauto. Bijvoorbeeld de grootte, het aantal zitplaatsen of de laadruimte. Iedere verhuurder bezoeken is wel weer een uitdaging. Daarom kun je bij EasyTerra alle huurauto’s vergelijken. Bijvoorbeeld in Amsterdam of Rotterdam, maar ook in plaatsen in Spanje, Marokko of Australië. 


Vergelijk huurauto’s overal

EasyTerra is een vergelijkingswebsite voor huurauto’s. Hier worden grote verhuurders zoals Hertz, Europcar en Sixt natuurlijk in de vergelijking meegenomen, maar ook kleinere en lokale verhuurders van auto’s krijg je te zien bij EasyTerra. Zo weet je zo goed als zeker dat je de beste deal hebt voor een huurauto die past bij wat jij zoekt. Of dit nu een klein autootje is voor een dagje weg, of een grote auto om met de hele familie de vakantie in te kunnen passen. 


Worry-Free auto’s

Om het je nog gemakkelijker te maken om een mooie deal te vinden, kies je voor een auto met het Worry-Free label van EasyTerra. Dit label geeft aan dat de auto voldoet aan een aantal criteria. De auto heeft ongelimiteerde kilometers en geen eigen risico bijvoorbeeld, of een dekking van het eigen risico. Daarnaast is er een gunstig brandstofbeleid en zijn er goede klantenervaringen. Het Worry-Free label staat dus voor een auto die voldoet aan belangrijke criteria voor een huurauto. 


Van Nederland naar het buitenland rijden

Wie een huurauto wil om mee op vakantie te gaan naar het buitenland, moet wel letten op de voorwaarden. Je mag namelijk niet altijd de grens over met een huurauto. Als je met een huurauto van Nederland naar een ander land wil rijden, zorg dan dat je zeker weet dat dit mogelijk is met de auto die jij wil huren. Anders zou het zonde van je vakantie zijn. Als je de auto ergens anders wil inleveren dan waar je hem hebt opgehaald, houd dan ook rekening met extra kosten.

 
«Terug

21-03-2021 16:20: Kerstmarkt is miljoenenbusiness

15 nieuwste berichten:
Waarom een huurauto aantrekkelijk is 21-03-2021
Kerstmarkt is miljoenenbusiness 13-12-2014
Het Bergmannetje Exclusieve Kerstversiering 05-02-2013
87 procent van de Nederlanders viert kerst 06-12-2012
Kansen op een witte kerst 06-12-2012
Kerstpakketten voor allerlei doelgroepen leuk 02-11-2012
Sky Radio brengt kerstmis nu al naar de radio 05-10-2012
Kerstpakketten dit jaar groot, Oudhollands of Italiaans 02-10-2012
Kerstpakketten veranderen van inhoud 01-10-2012
Nieuw verhaal: De laatste rit 29-09-2012
Jamie Oliver helpt 'Brangelina' tijdens kerst 28-09-2012
Webwinkelier nog weinig actief rond feestdagen 20-09-2012
Onzekerheid rond Bosch Winterparadijs 18-09-2012
Kerstfilms op TV 24-12-2011
Kerstboom wordt duurder 18-10-2011
 
 
    Promotie | Pers | Copyright KerstmisOnline 2000/2022 | Privacy | Disclaimer | Adverteren | Colofon | Contact